Vežbajte jogu sa nama – akcija u Yoga parku na Adi

Međunarodni joga akademski centar pruža podršku Joga savezu Srbije – nadležnom nacionalnom savezu za oblast joge u Republici Srbiji u realizaciji akcija koje sprovodi. Svake godine pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije Joga savez Srbije, sprovodi akciju “Vežbajte jogu sa nama” (besplatni časovi joge) od maja do septembra meseca. U Beogradu u “Joga Parku” na beogradskoj Adi svake nedelje od 18 časova ali i u gradovima širom Srbije održavaju se časovi joge koje vode sertifikovani instruktori joge.

Instruktori joge koji učestvuju u ovoj već tradicionalnoj akciji su sertifikovani od strane granskog Joga saveza Srbije, čiji je program stručnog osposobljavanja odobren u nadležnom Ministarstvu Republike Srbije, Evropskoj, Internacionalnoj i Globalnoj Joga Federaciji.

Joga pomaže postizanju telesnog zdravlja učeći polaznike telesnim položajima (asanama), tehnikama disanja i koncentracije. Joga pomaže i u prevazilaženju stresa i harmonizaciji telesnih, umnih i emocionalnih potencijala.

Joga časovi će se voditi u prirodnom ambijentu gradskih parkova (zelenih površina), na vidljivim mestima u gradovima Srbije, Crne Gore kako bi se pružila mogućnost što većem broju ljudi da se upoznaju sa blagodetima joga prakse. Zainteresovani treba da obuku komotnu odeću i da ponesu peškir ili prostirku za vežbanje. U slučaju kiše čas se pomera za sledeću nedelju u istom terminu.

 

FOTOGALERIJA: AKCIJA VEŽBAJTE JOGU SA NAMA 2014

FOTOGALERIJA: AKCIJA VEŽBAJTE JOGU SA NAMA 2013

FOTOGALERIJA: AKCIJA VEŽBAJTE JOGU SA NAMA 2012

FOTOGALERIJA: AKCIJA VEŽBAJTE JOGU SA NAMA 2011

FOTOGALERIJA: AKCIJA VEŽBAJTE JOGU SA NAMA 2010

FOTOGALERIJA: AKCIJA VEŽBAJTE JOGU SA NAMA 2009