Performans “Joga dani dobrih dela” u Pragu, 8.6.2014.

Joga dani dobrih dela    dana 8. juna 2014. godine na Vaclavskom trgu u Pragu održan je veliki evropski joga kulturni performans Joga dani dobrih dela u organizaciji Evropske joga federacije, u saradnji sa Češkom joga federacijom. Performans je deo šire akcije koja ove godine obuhvata Beč, Prag, Beograd i Novi Sad, a održava se na centralnim trgovima evropskih metropola.

Performans “Joga dani dobrih dela” u Pragu, 8.6.2014.

Učesnike joga performansa u Pragu pozdravio je Ing. Oldřich Lomecký, gradonačelnik Praga 1 uz čiju podršku i pokroviteljstvo je performans održan.
Performans su činili serijal Surya Namaskar (Pozdrav suncu) koji su instruktori i praktičari joge izveli uz tihu muziku i nastup članica grupe Art Joga Similiris.
Perfrormnas se završio tako što su svi učesnici performansa, držeći se za ruke, formirali veliko srce u centru Praga, šaljući time poruku ljubavi. Performans je pozdravljen velikim aplauzom svih prisutnih.

U performansu su učestvovali predstavnici Češke joga federacije, Austrijske joga federacije, Joga saveza Srbije i Joga saveza Crne Gore.

Program je vodila Mgr. Helena Mitwallyová.

Nakon performansa, u 18:30 časova, Kirtan grupa Samadhi je održala koncert u dvorani u ulici Melantrichově 17b u centru Praga.
Neka je ljubav u nama i sklad sa okolinom.