Art Yoga Similiris

Stil joge koji pleni najveću pažnju mladih praktičara joge je Art Joga Similiris, Nastao u spajanju senzibiliteta joge i umetnosti pokreta. Prvi put je promovisan u Srbiji na Međunarodnom festivalu joge, održanom 2010. godine u Beogradu, u organizaciji Joga Saveza Srbije.

Pored redovnih kurseva polaznici mogu da pohađaju i kurs Art Joge Similiris. Mnogi instruktori sa licencom Joga Saveza Srbije poseduju sertifikat za ovaj stil joge i u okviru svojih centara vode časove Art Joge Similiris.

Art joga saveza Srbije

Svake godine maja meseca u TC Delta city – Novi Beograd održava se ART YOGA SIMILIRIS FESTIVAL u Srbiji.

Art Joga Similiris predstavlja formu scenskog izražavanja koja uključuje elemente savremenog baleta, zadržavajući sva osnovna načela joga usavršavanja. Osnovni elementi u Art Yogi su asane –  joga položaji koji se izvode uz muziku, u skladu sa ritmom i melodijom. Pokret je usklađen sa dahom, pažnja se premešta sa jednog energetskog centra na drugi, što art jogu čini svojevrsnom meditacijom u pokretu. Unutrašnji doživljaj učesnika tka stazu prepoznavanja nesicrpne ljubavi, lepote i mudrosti, rađa baklju svesnosti koja i u gledaocima budi bogatstvo doživljaja.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.